Προϊόντα για με κακάο (756)

φυσική σκόνη κακάο

φυσική σκόνη κακάο

Συνθλιμμένος και στη συνέχεια αλεσμένος λεπτά, παράγει βιολογική σκόνη κακάο με φυσική γεύση κακάο.
Σκοτεινή Σοκολάτα 7

Σκοτεινή Σοκολάτα 7

Δημιουργία 71% κακάο, Ξηροί καρποί & CBD 125g BLOT 125
Σκοτεινή Σοκολάτα 8

Σκοτεινή Σοκολάτα 8

71% κακάο, Fleur de sel & CBD Mini-ταμπλέτα 40g BLOT 040
Σκοτεινή σοκολάτα προέλευσης

Σκοτεινή σοκολάτα προέλευσης

Προέλευση Τανζανίας για γερανούς Λωρίδα 110g 320 N CC
Βιολογικό Μπλοκ Βούτυρου Κακάο - Βιολογικό Μπλοκ Βούτυρου Κακάο

Βιολογικό Μπλοκ Βούτυρου Κακάο - Βιολογικό Μπλοκ Βούτυρου Κακάο

Ιστορία και προέλευση Ο κακάο (Theobroma) συγκομίστηκε για πρώτη φορά από τους Ολμέκους στο Μεξικό, ήδη από το 1000 π.Χ. Χρησιμοποιούνταν κυρίως για ενισχυτικά ποτά. Κατά τη διάρκεια των χρόνων, οι Μάγια και οι Αζτέκοι υιοθέτησαν αυτή τη χρήση στις κουλτούρες τους. Ο κακάο έγινε μέρος τελετουργικών ριζών και οι κόκκοι κακάου ήταν μέσο πληρωμής. Στον 16ο αιώνα, οι Ισπανοί μετέφεραν τον κακάο στην Ευρώπη. Στα μέσα του 17ου αιώνα, έγινε δημοφιλές ποτό. Μέσω των αποικιών διαφόρων ευρωπαϊκών χωρών, οι κακαόδεντρα εισήχθησαν στην Ασία και τη Δυτική Αφρική, καθώς υπήρχε αυξανόμενη ζήτηση για σοκολάτα στην Ευρώπη. Ο κόκκος κακάου είναι η ακατέργαστη βάση για την παραγωγή σοκολάτας. Αυτοί οι κόκκοι κακάου προέρχονται από τα τροπικά κλίματα της Νότιας Αμερικής (Εκουαδόρ). Το δέντρο Theobroma cacao είναι ιερό για τους Μάγια και τους Αζτέκους. Οι κόκκοι κακάου του δέντρου συλλέγονται με το χέρι και οι ακατέργαστοι κόκκοι στη συνέχεια καθαρίζονται σε φυσικό νερό και συνεχ…
Γάλακτος σοκολάτα 4

Γάλακτος σοκολάτα 4

τραγανή feuilletine PP 223
Σκοτεινή σοκολάτα* 701 N

Σκοτεινή σοκολάτα* 701 N

Σκοτεινή σοκολάτα* 701 N
Σκοτεινή σοκολάτα

Σκοτεινή σοκολάτα

Θραύσματα καραμέλας Isigny PP 211
Γάλακτος σοκολάτα

Γάλακτος σοκολάτα

4 ποικιλόμορφα θέματα 2 Kg 560L
Σκοτεινή Σοκολάτα Φυσική* 601

Σκοτεινή Σοκολάτα Φυσική* 601

Μαύρη σοκολάτα φυσική* 601
Ωμά Βιολογικά Φασόλια Κακάο - Ωμά Βιολογικά Φασόλια Κακάο

Ωμά Βιολογικά Φασόλια Κακάο - Ωμά Βιολογικά Φασόλια Κακάο

Διαφορετικοί τύποι κακάο Υπάρχουν περίπου 3 διαφορετικοί τύποι κακάο που μπορούν να διακριθούν. Criollo, Forastero και Trinitario. Criollo Η κόκκος criollo έχει ένα πολύπλοκο και λεπτό προφίλ, μια ήπια γεύση με δευτερεύοντα αρώματα από ξηρούς καρπούς, καραμέλα, φρούτα και καπνό. Η γεύση δεν είναι πικρή και είναι πολύ αρωματική. Παρά αυτά τα ευχάριστα χαρακτηριστικά, το κακάο criollo είναι το πιο σπάνιο. Αυτός ο κόκκος είναι συχνά αγαπημένος στους σοκολατοποιούς, πραγματική ποιοτική σοκολάτα που εκτιμάται από τους γευσιγνώστες. Αυτός ο κόκκος χρησιμοποιείται πολύ σε πολυτελή σοκολάτα. Οι κόκκοι κακάο είναι από μόνοι τους ένα superfood, καθώς περιέχουν διάφορα αντιοξειδωτικά, μέταλλα και θρεπτικά συστατικά. Οι κόκκοι κακάο περιέχουν περισσότερα αντιοξειδωτικά από το κόκκινο κρασί και τρεις φορές περισσότερα από το πράσινο τσάι. Αυτοί οι κόκκοι κακάο είναι ιδανικοί για χρήση σε διάφορες παρασκευές σοκολάτας, ως προσθήκη σε δημητριακά ή ως σνακ.
Γεμιστά σοκολατάκια

Γεμιστά σοκολατάκια

Κρέμα καραμέλας Isigny Σκοτεινή Καρδιά 310N Γαλακτώδης Καρδιά 310L
Ωμά Βιολογικά Κακάο Νίμπς - Αγοράστε Ωμά Βιολογικά Κακάο Νίμπς; | Χονδρική | VehGroshop | Χονδρική

Ωμά Βιολογικά Κακάο Νίμπς - Αγοράστε Ωμά Βιολογικά Κακάο Νίμπς; | Χονδρική | VehGroshop | Χονδρική

Κακάο: Οι κόκκοι κακάο καλλιεργούνται σε πολλές χώρες γύρω από τον ισημερινό. Από τους κόκκους κακάο παράγονται σκόνη κακάο, κομμάτια κακάο και βούτυρο κακάο. Οι κόκκοι κακάο είναι η πρώτη ύλη για την παραγωγή σοκολάτας. Προέρχονται από τις τροπικές κλιματικές ζώνες της Νότιας Αμερικής. Το δέντρο κακάο Theobroma είναι ιερό για τους Μάγια και τους Αζτέκους. Οι κόκκοι κακάο είναι από μόνοι τους μια εξαιρετική "σούπερ τροφή". Τα κομμάτια κακάο προέρχονται από τον κόκκο κακάο. Μικρά κομμάτια αλεσμένου κόκκου κακάο. Παράγονται από κόκκους που προέρχονται από το δέντρο Theobroma, που ονομάζεται επίσης δέντρο κακάο. Οι κόκκοι κακάο αποξηραίνονται μετά τη συγκομιδή και στη συνέχεια ζυμώνονται και σπάζονται για να παραχθούν μικρά, σκούρα κομμάτια κακάο (κομμάτια κακάο). Οι πλούσιες, σοκολατένιες γεύσεις περιέχουν πολλές θρεπτικές ουσίες και ισχυρές φυτικές ενώσεις, όπως φαινυλ, αιθυλαμίνη και σεροτονίνη.
Σκόνη κακάο κανονική BIO - Να αγοράσετε σκόνη κακάο κανονική BIO; | Χονδρική | Vehgro

Σκόνη κακάο κανονική BIO - Να αγοράσετε σκόνη κακάο κανονική BIO; | Χονδρική | Vehgro

Προέλευση Σκόνης Κακάο Regular BIO: Η σκόνη κακάο προέρχεται από τον καρπό του κακαόδεντρου. Το κακαόδεντρο αναπτύσσεται σε χώρες γύρω από τον ισημερινό και παρέχει κακάο, από το οποίο παράγεται, μεταξύ άλλων, η σοκολάτα. Για την παραγωγή σκόνης κακάο χρησιμοποιείται η κακαομάζα από τους κόκκους κακάο. Η μάζα πιέζεται υπό υψηλή πίεση, με αποτέλεσμα να προκύψει σκόνη κακάο. Οι κόκκοι κακάο περιέχουν περισσότερα αντιοξειδωτικά από το κόκκινο κρασί και 3 φορές περισσότερα από το πράσινο τσάι, ενώ είναι πλούσια πηγή μετάλλων. Οι λοβοί συλλέγονται με το χέρι και επιλέγονται για την καλύτερη ποιότητα. Ο κακάο μας υποβάλλεται επίσης σε ζύμωση για να μειωθεί η αρχική του πικρία. Μέσω της διαδικασίας παραγωγής διατηρείται ένα σημαντικό μέρος της θρεπτικής αξίας των κόκκων, χωρίς καμία πρόσθετη ουσία. Κόκκοι Forastero: Η σκόνη κακάο Regular BIO προέρχεται από το κακαόδεντρο Forastero.
Ωμή Βιολογική Πάστα Κακάο - Να Αγοράσω Ωμή Βιολογική Πάστα Κακάο; | Χονδρική | VehGroshop | Χύμα

Ωμή Βιολογική Πάστα Κακάο - Να Αγοράσω Ωμή Βιολογική Πάστα Κακάο; | Χονδρική | VehGroshop | Χύμα

Ιστορία και προέλευση: Ο κακάο (Theobroma) συλλέχθηκε ήδη το 1000 π.Χ. από τους Ολμέκους στο Μεξικό. Τότε χρησιμοποιούνταν κυρίως για την εμπλουτισμένη παρασκευή ποτών. Με την πάροδο των χρόνων, οι Μάγια και οι Αζτέκοι υιοθέτησαν αυτή τη χρήση στις κουλτούρες τους. Ο κακάο έγινε μέρος τελετουργικών ριζών, και οι κόκκοι κακάο χρησίμευαν ως μέσο πληρωμής. Στον 16ο αιώνα, οι Ισπανοί έφεραν τον κακάο στην Ευρώπη. Μέσα του 17ου αιώνα, έγινε δημοφιλές ποτό. Οι κακαόδενδροι εισήχθησαν μέσω των αποικιών διαφόρων ευρωπαϊκών χωρών στην Ασία και τη Δυτική Αφρική, καθώς υπήρχε αυξανόμενη ζήτηση για σοκολάτα στην Ευρώπη. Ο κόκκος κακάο είναι η πρώτη ύλη για την παραγωγή σοκολάτας. Αυτοί οι κόκκοι κακάο προέρχονται από τις τροπικές κλιματικές ζώνες της Νότιας Αμερικής (Εκουαδόρ). Ο κακαόδεντρος (Theobroma cacao) είναι ιερός για τους Μάγια και τους Αζτέκους. Οι κόκκοι κακάο συλλέγονται με το χέρι από το δέντρο και στη συνέχεια καθαρίζονται σε φυσικό νερό.
Αλκαλοποιημένη σκόνη κακάο 10/12% - Ανοιχτό καφέ

Αλκαλοποιημένη σκόνη κακάο 10/12% - Ανοιχτό καφέ

Η σκόνη κακάο είναι μια θρεπτική τροφή που περιέχει ταυτόχρονα υψηλής θερμιδικής αξίας λίπος, πλούσια πρωτεΐνη και υδατάνθρακες. Η σκόνη κακάο περιέχει επίσης μια ορισμένη ποσότητα αλκαλοειδών, θεοβρωμίνης και θεΐνης. Η λειτουργία τους είναι να διαστέλλουν τα αιμοφόρα αγγεία και να προάγουν την κυκλοφορία του αίματος. Τα προϊόντα κακάο είναι πολύ ευεργετικά για την ανθρώπινη υγεία. Κωδικός προϊόντος: AMKOS-25011-AP Χρώμα: Ανοιχτό καφέ Περιεκτικότητα σε λιπαρά %: 10 – 12 PH: 6.8 – 7.2 Λεπτότητα: 99.5 ελάχιστο Υγρασία (%): 5.0 μέγιστο
Αλκαλοποιημένη σκόνη κακάο 10/12% - Ανοιχτό καφέ

Αλκαλοποιημένη σκόνη κακάο 10/12% - Ανοιχτό καφέ

Η σκόνη κακάο είναι μια θρεπτική τροφή που περιέχει ταυτόχρονα υψηλής θερμιδικής αξίας λίπος, πλούσια πρωτεΐνη και υδατάνθρακες. Η σκόνη κακάο περιέχει επίσης μια ορισμένη ποσότητα αλκαλοειδών, θεοβρωμίνης και θεΐνης. Η λειτουργία τους είναι να διαστέλλουν τα αιμοφόρα αγγεία και να προάγουν την κυκλοφορία του αίματος. Τα προϊόντα κακάο είναι πολύ ευεργετικά για την ανθρώπινη υγεία. Κωδικός προϊόντος: GMKOS-25011-GP Χρώμα: Σκούρο καφέ Περιεκτικότητα σε λιπαρά %: 10 – 12 PH: 6.8 – 7.2 Λεπτότητα: 99.5 ελάχιστο Υγρασία (%): 5.0 μέγιστο
αποσμημένο βούτυρο κακάο, κρύο και ζεστό

αποσμημένο βούτυρο κακάο, κρύο και ζεστό

Συνθλίβεται και στη συνέχεια αλέθεται λεπτά, παράγει σκόνη κακάο κατά επιλογή (κρύα ή ζεστή).
Αλκαλοποιημένη σκόνη κακάο 10/12% - Μαύρη

Αλκαλοποιημένη σκόνη κακάο 10/12% - Μαύρη

Η σκόνη κακάου είναι μια θρεπτική τροφή που περιέχει ταυτόχρονα υψηλής θερμιδικής αξίας λίπος, πλούσια πρωτεΐνη και υδατάνθρακες. Η σκόνη κακάου περιέχει επίσης ορισμένη ποσότητα αλκαλοειδών, θεοβρωμίνης και θεΐνης. Η λειτουργία τους είναι να διαστέλλουν τα αιμοφόρα αγγεία και να προάγουν την κυκλοφορία του αίματος. Τα προϊόντα κακάου είναι πολύ ευεργετικά για την ανθρώπινη υγεία. Κωδικός προϊόντος: GMKOS-96011-GP Χρώμα: Μαύρο Περιεκτικότητα σε λίπος %: 10 – 12 PH: 8.0 – 8.6 Λεπτότητα: 99.5 ελάχιστο Υγρασία (%): 5.0 μέγιστο
Noix 102 - ΜΕ ΓΑΛΑ

Noix 102 - ΜΕ ΓΑΛΑ

Ξηροί καρποί 102 - ΜΕ ΓΑΛΑ
τσιπς βουτύρου

τσιπς βουτύρου

Οι σταγόνες βουτύρου κακάου, που ονομάζονται επίσης παστίλιες, είναι μικρές και ομοιόμορφες. Είναι ιδανικές για ακριβή δοσολογία. Λιώνουν γρήγορα, διευκολύνοντας την ενσωμάτωσή τους σε ευαίσθητες συνταγές. Στη σοκολατοποιία, είναι ιδανικές για την τεχνική tempering της σοκολάτας, εξασφαλίζοντας την τέλεια φινίρισμα.
Ananas*PA 110

Ananas*PA 110

Ανανάς*PA 110
Escargot 118L

Escargot 118L

Escargot 118L
βούτυρο σε μπαγκέτα

βούτυρο σε μπαγκέτα

Οι ράβδοι βουτύρου κακάο, που ονομάζονται επίσης μπάρες βουτύρου κακάο, είναι μακριές και φαρδιές. Είναι ιδανικές για ακριβή δοσολογία. Λιώνουν γρήγορα, διευκολύνοντας την ενσωμάτωσή τους σε ευαίσθητες συνταγές και την κοπή. Στη σοκολατοποιία, είναι ιδανικές για την τεχνική tempering της σοκολάτας, εξασφαλίζοντας την τελική εμφάνιση.
Καραμέλα

Καραμέλα

Sachet 100g 309S1 CC
Η Πραγματική Νορμανδική Κοπριά Heula

Η Πραγματική Νορμανδική Κοπριά Heula

Πραλίνα γάλακτος φουντουκιού με τραγανό feuilletine 120g - HEU001
Έμπνευση

Έμπνευση

4 γκανάς + 4 πραλίνες Συλλογή 4 μαύρη, 3 γάλα, 1 λευκή 5,5 Kg 450
Μίνι μπαλοτίν

Μίνι μπαλοτίν

Ballotins 48g - 48 CC
Starburst Ρόφημα Γάλακτος Φράουλας - Γλυκίσματα

Starburst Ρόφημα Γάλακτος Φράουλας - Γλυκίσματα

Παραγωγός: Mars Polska Κατηγορίες: Ποτό γάλακτος – Sportscap EAN μονάδα: 5060122034449 Περιγραφή: Τεμάχια στο κουτί: 8 Ποσότητα κουτιών σε παλέτα: 252 Ποσότητα τεμαχίων σε παλέτα: 2.016 Προέλευση: Πολωνία Διάρκεια ζωής Κείμενο ετικέτας